Joyetech eGo-C startset

€ 8,95
Op voorraad
SKU
Joyetech eGo-C startset
2 Joyetech eGo-C verstuivers
5 Joyetech eGo-C verstuiver-heads
2 1000mAh Joyetech eGo-C 2 upgrade batterijen
1 snelle USB-lader
1 muur adapter
1 handleiding (Engels)
5 lege eGo-tank cartridges
2 rubber mondstukomhulsels
1 spuitje om bij te vullen

Wanneer u de set thuis krijgt, is het aan te raden de batterijen goed te laden. (ze zijn in de fabriek al voorgeladen, maar in het begin is het bevorderlijk voor de batterij om hem goed te laden)


Dan pakt u de cone (het bovenstukje dat op de batterij geschroeft wordt) en hier draait u het chrome ringetje onder vanaf. Er zit een (zwart) stripje bij met atomizers. Haal hier 1 uit, en plaats deze met het pinnetje naar boven in de cone. Nu kunt u onder op de cone het chrome ringetje terug plaatsen. Dit geheel kunt u op de batterij schroeven.


Wanneer dit is gedaan, vul dan een tankje van onderaf (het afsluitdopje er af halen) Zorg ervoor dat er een millimeter aan lucht in het tankje blijft. Daarna kunt u het tankje goed aandrukken op de atomizer. Wanneer hij goed vast zit, vormt het een doorlopend geheel. Ik raad u aan om dit nog 5 minuten te laten staan, zodat de vloeistof goed in de atomizer kan trekken; wanneer u dit niet doet, loopt u het risico op een verbrande smaak. Hierna kunt u met de set beginnen te dampen. Vergeet niet om eerst 5x snel achter elkaar het knopje in te drukken, om de batterij van het slot te halen.


Wanneer u de batterij opbergt, is het aan te raden de batterij weer op slot te zetten, dit kan door weer 5x snel op het knopje te drukken, het knopje zal dan een keer knipperen.

Meer informatie
Manufacturer Joyetech
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.